Zoeken

Beste ouders en leden

Het is bijna zo ver, over 9 dagen begint de KSA weer. Dit jaar zullen we ons moeten houden aan verschillende regeltjes. Zo zullen alle +12 leden en de ouders steeds een mondmasker moeten dragen in het begin en op het einde van de KSA. Wanneer je dochter ziek is of in contact is gekomen met iemand met Corona, vragen we jullie om thuis te blijven (je moet minstens 3 dagen symptomenvrij zijn om naar de KSA te mogen komen). Vertoont je dochter binnen de 2 dagen na een KSA-activiteit symptomen van het virus, brengt u ons hiervan op de hoogte.

De leden komen aan en worden opgehaald aan de speelplaats van de Kameleon school in de Pastorijstraat (zelfde plaats als vorige jaren).

Vergeet niet om je dochter(s) op voorhand in te schrijven, zo ontstaat er geen wachtrij. Twijfelt je dochter nog, dan kan je haar nog inschrijven tot en met 10 oktober via de link die u kan vinden op deze site.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien!

Groetjes van de leidsters

73 keer bekeken

Dag meisjes! Het is weer tijd voor één van de leukste en spannendste momenten van het jaar: de STARTDAG van KSA Moos Herk. De leidsters kijken er alvast heel erg naar uit en hopen dat jullie samen met hen een spetterend KSA-jaar willen inzetten!

Wat moet je zeker weten?

WAAR? Lokalen aan de Beemdgalm! Verdere info over waar jullie afgezet mogen worden volgt nog.

WANNEER? Zaterdag 19 september van 13:30u tot 17:00u

WAT? Een superleuke activiteit voor alle meisjes tussen de 6 en 17 jaar!

!!! de +12 leden moeten met de fiets komen

Ben je al zeker dat je een heel jaar met ons mee plezier wil maken? Dan kan je je alvast inschrijven voor het nieuwe werkjaar via onze website: https://www.ksamoosherk.com

Tot dan! De leidsters

P.S.: Jullie moeten geen vieruurtje meenemen, daar zorgen wij een keertje voor!

Belangrijk Er zal rekening gehouden worden met de coronamaatregelen, verdere informatie hierover volgt nog.

62 keer bekeken

Vanochtend begonnen onze drie bubbels met een terreinspel. Zij namen het tegen elkaar op in een aantal challenges. De winnaars van het spel waren de simmers en kimmers.


Na het middageten hielden we voor de laatste keer platte rust. Hierna begon iedereen met het voorbereiden van het kampvuur. De leiding begon mooie gedichtjes te schrijven, terwijl de leden het knutselmateriaal boven haalden.


Toen alle leden proper gewassen waren, stond het kampvuur klaar. De leidsters staken dit aan met zelfgemaakte fakkels. De jongste leden begonnen aan hun dansjes, toneeltjes en het afgeven van de vele tekeningen. Ondertussen liggen zij al in hun bed en zitten de oudste groepen klaar om hun leiding te bedanken en afscheid te nemen.


Voor vandaag sluiten wij hier af, maar wij kijken alvast uit om jullie morgen te zien.

Ps: jullie mogen jullie lieve dochter(s) morgen afhalen aan het kerkplein (Kroonstraat 36, 3581 Beringen). Onderweg komen jullie pijltjes tegen die de weg wijzen.

- 11u: sloebers en piepers

- 11u15: rojo’s

- 14u: jimmers

- 14u15: simmers en kimmers


Graag herinneren wij jullie eraan om nog steeds de maatregelen te volgen door een mondmasker te dragen en voldoende afstand te houden.


Slaapzacht!2 keer bekeken
  • Facebook - White Circle