WEKELIJKS PROGRAMMA

Hier vindt u iedere week informatie terug over de activiteit van aanstaande zaterdag.

September 25, 2020

Dag liefste leden,

deze zaterdag moet niemand iets speciaals doen of meebrengen. Het kan wel gaan regenen in de namiddag dus neem zeker een regenjasje mee. De kimmers hebben activiteit om half 4. 

In de avond organiseert KSA Moos Herk de Moos Bar waar iedereen welkom is!...

September 10, 2020

Beste ouders en leden

Het is bijna zo ver, over 9 dagen begint de KSA weer. Dit jaar zullen we ons moeten houden aan verschillende regeltjes. Zo zullen alle +12 leden en de ouders steeds een mondmasker moeten dragen in het begin en op het einde van de KSA. Wanneer je do...

September 2, 2020

Dag meisjes!
Het is weer tijd voor één van de leukste en spannendste momenten van het jaar: de STARTDAG van KSA Moos Herk.
De leidsters kijken er alvast heel erg naar uit en hopen dat jullie samen met hen een spetterend KSA-jaar willen inzetten!

Wat moet je zeker weten?

...

June 12, 2020

Liefste leden en ouders,

De voorbije weken zijn we druk bezig geweest om ons kamp op en top voor te bereiden. In overleg met de leiding, kookploeg en volwassen begeleiding hebben we een plan opgesteld om ons kamp veilig én met heel veel plezier te laten verlopen.

In de m...

May 14, 2020

Dag liefste meisjes,

Deze zaterdag hadden we onze slotdag ingepland. Maar corona heeft roet in het eten gegooid. Gelukkig hebben de leidsters voor deze laatste activiteit nog een super toffe online activiteit voorbereid, die je kan vinden op onze facebookpagina.

Hopelijk...

April 3, 2020

Heeeey,

Ook deze zaterdag doen we weer een online spel op facebook. 

Veel kusjes van de leidsters want we missen jullie!

March 27, 2020

Hey meisjes,

Deze zaterdag is er op facebook een online speurtocht te vinden. Doen jullie ook mee vanuit jullie kot? 

Tot snel!

xoxo

March 20, 2020

Dag allemaal,

ook deze zaterdag weer geen activiteit. Wel is er een grote online battle voorzien voor iedereen die wil. Deze kan je vinden op de facebookpagina van KSA Moos Herk.

Ook onze musical die gepland was voor 18 april is helaas afgelast. Onze slotdag blijft voorl...

March 11, 2020

Dag allemaal,

Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat de KSA stop zal gezet worden tot het einde van de maand. Deze beslissing werd genomen door Vlaams minister van jeugd en wij zijn dan ook verplicht om deze na te leven. Over volgende activiteiten zoals de...

March 5, 2020

Hallo allemaal,

De Sloebers mogen zaterdag een lege cornflakesdoos meenemen. Als je er meerdere kan missen dan mag je ze allemaal meenemen. 

Verder doen we nog een warme oproep om al jullie lege pastadozen of de barcodes van Soubry dozen bij te houden. Zo kunnen wij ook...

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Facebook - White Circle